Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

23 februari 2012

Bonden terug naar de leden: overleg over nieuwe cao BVE opgeschort

De bonden gaan hun leden raadplegen over de nieuwe cao BVE. Hoe kan de gewenste verbetering van arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden via de cao worden bereikt?De cao BVE is sinds 31 maart 2011 afgelopen. Dat is alweer bijna een jaar... Lees verder


22 februari 2012

Onderhandelingen gaan verder in reservetijd

Na een schorsing van anderhalve week zitten de politiebonden vanaf vandaag (dinsdag 21 februari) weer met topambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie aan tafel om te onderhandelen over een nieuwe politie-cao.De bonden hebbe... Lees verder


20 februari 2012

Minister biedt onderhandelingsruimte na ultimatum bonden

Minister Opstelten (V&J) biedt, naar aanleiding van het gezamenlijk ultimatum van de politievakbonden,nieuwe onderhandelingsruimte om tot een nieuwe cao politie te komen.De bewindsman gaf op 17 februari aan dat daarbij in het bijzonder naa... Lees verder


17 februari 2012

Kaders voor de invulling van de vernieuwingsagenda

Het LOAZ heeft in de Cao UMC 2011-2013 afspraken gemaakt over de vernieuwingsagenda. Besloten is om het proces dat gestart is met Idealoog voort te zetten met een meer centrale focus vanuit de werkgevers- en werknemersorganisaties onder de... Lees verder


17 februari 2012

Onderhandelingen nieuwe cao vo zijn gestart

Op 14 februari 2012 zijn de onderhandelingen over een nieuwe cao vo gestart met de uitwisseling van de inzetten. Getracht wordt om voor eind april het overleg over een nieuwe cao te hebben afgerond.> Lees de inzet cao-vo 2012 van de FvOv> ... Lees verder


16 februari 2012

Cao-overleg Gemeenten gestrand

Nieuwsbrief Cao GemeentenIn deze nieuwsbrief geven we informatie over de actuele stand van zaken van het cao-traject. We blikken terug op de afgelopen maanden en vertellen welke positie VNG inneemt op dit moment. En vanzelfsprekend kijken ... Lees verder


14 februari 2012

VMHP stelt samen met andere bonden ultimatum cao-bod

Minister Opstelten moet uiterlijk aanstaande vrijdag met een cao-bod komen dat voldoende aanknopingspunten biedt voor een onderhandelingsresultaat. Dat hebben de voorzitters van de bonden de bewindsman maandag geist tijdens een persoonlijk... Lees verder


10 februari 2012

Onderhandelingen cao Politie opgeschort

De VMHP en de andere politiebonden hebben gisteren het overleg met het ministerie van Veiligheid en Justitie over een nieuwe cao Politie opgeschort."Na meerdere overlegrondes, waarbij het er soms hard aan toeging, moeten we concluderen dat... Lees verder


10 februari 2012

Adviesbureau topambtenaren dringt externe inhuur terug

De rijksoverheid heeft sinds anderhalf jaar een eigen adviesbureau. Dit bureau, Topconsult, levert topambtenaren voor complexe adviesopdrachten en als interim-managers. Doel is om de externe inhuur bij het Rijk te verminderen.De adviseurs ... Lees verder


10 februari 2012

Georganiseerd Overleg hervat

Op 8 februari hebben Defensie en de Centrales voor Overheidspersoneel gesproken over eventuele hervatting van het Georganiseerd Overleg. Dit overleg was door de Centrales opgeschort in afwachting van een standpunt van de minister van Defen... Lees verder


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: