Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

13 maart 2012

Politiebonden breiden acties uit

De politiebonden breiden hun acties voor een betere cao deze week uit. Zo legt onder meer de politie in rechtbanken in twee of drie regio's deze week het werk enkele uren neer. Verder openen de bonden een meldpunt waar agenten kunnen doorg... Lees verder


9 maart 2012

Bonden vragen minister om loonsverhoging 2012

De vakbonden hebben minister Van Bijsterveldt gevraagd om in ieder geval voor 2012 afspraken te maken over een goede loonontwikkeling in het primair onderwijs.De bonden wijzen er op dat in het primair onderwijs in 2009 voor het laatst loon... Lees verder


7 maart 2012

Retourtje Den Haag?

Minister Opstelten heeft alle politiemensen een brief gestuurd waarin hij zich verantwoordt voor het cao-bod van zijn zijde. Veel politiemensen zien echter dat de minister niet elk detail meldt en vragen hun bonden ACP, NPB en de VMHP of d... Lees verder


5 maart 2012

"Minister ziet kennelijk ruimte om acties te voorkomen"

Minister Opstelten (V&J) verwacht dat er geen acties komen van politiemensen. De bewindsman deed de opmerkelijke uitspraak vrijdagmiddag (2 maart) in de media naar aanleiding van het ultimatum dat de landelijke politievakbonden VMHP, ACP e... Lees verder


5 maart 2012

Politieacties om bezuiniging op veiligheid

De landelijke politievakbonden VMHP, ACP en NPB zijn vandaag om 12.01 uur tot actie overgegaan om tot een rechtvaardige cao Politie te komen. Deze stap bleek nodig nadat minister Opstelten (V&J) vanochtend niet bereid was om extra onderhan... Lees verder


5 maart 2012

Praktijkvoorbeelden voor inwerken leraren

Nieuwe leraren tot en met het derde jaar begeleiden. Starters een vakcoach en een docentcoach geven. Lesbezoek krijgen en zelf bij een collega kijken, een academie voor de begeleiding van leraren oprichten en video-opnames maken. Deze voor... Lees verder


1 maart 2012

Bonden zetten acties op scherp na vastlopen overleg

Tot teleurstelling van de politievakbonden is het niet gelukt om voor de afgesproken datum van 1 maart een akkoord met minister Opstelten van Veiligheid en Justitie te bereiken over een nieuwecao Politie voor 2012. Ondanks eerdere toezeggi... Lees verder


28 februari 2012

Cao Politie: onderhandelingen nu echt in eindfase

De onderhandelaars van de politievakbonden hebben vandaag (dinsdag 28 februari) opnieuw langdurig en intensief onderhandeld met de topambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie (V&J) over een nieuwe cao Politie. De partijen h... Lees verder


27 februari 2012

Cao-overleg politie gaat dinsdag verder

De onderhandelaars van de politievakbonden hebben vrijdag 24 februari opnieuw een dag intensief onderhandeld met de topambtenaren van het ministerie van V&J) over een nieuwe cao Politie. Belangrijkste onderwerpen waren ook dit keer de afbo... Lees verder


24 februari 2012

PostNL presenteert cao-inzet

Op 14 februari heeft PostNL in een toelichting aan de vakorganisaties de voorstellen gepubliceerd voor aanpassingen aan de pensioenregeling en de inzet voor een nieuw af te sluiten cao voor 2012.Volgens de VPP is het een zinloze missie om ... Lees verder


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: