Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

23 augustus 2012

Code oranje: nieuwe bezuinigingen op de ambtelijke dienst. Bedreiging of kans?

Debat met politici op 27 augustus in Den HaagOp 27 augustus om 13.30 uur presenteren Brigitte van der Burg (VVD), Paul Ulenbelt (SP), Pierre Heijnen (PvdA), Rik Grashoff (GL), Hero Brinkman (DPK), Carola Schouten (CU), Sammy van Tuyll (Lib... Lees verder


16 augustus 2012

VMHP wil snelle benoemingen nationale politie

De vorming van de nationale politie heeft als consequentie dat tientallen hooggeplaatste politiechefs en honderden administratieve krachten buiten de boot zullen vallen. VMHP-voorzitter Sanna Eichhorn uit haar ongenoegen in De Telegraaf: '... Lees verder


14 augustus 2012

OR-verkiezingen Belastingdienst 2012

In 2012 worden bij de Belastingdienst de verkiezingen voor de ondernemingsraden gehouden. Wilt u meer weten over het OR-lidmaatschap? Kom dan op 30 augustus a.s. naar de CMHF OR-(Introductie)cursus.Onderwerpen van de cursus*:De structuur v... Lees verder


14 augustus 2012

Noodklok en petitie GOV|MHB over bezuinigingen

De Gezamenlijke Officieren Verenigingen & Middelbaar en Hoger Burgerpersoneel bij Defensie (GOV|MHB), aangesloten bij CMHF, luidt op de noodklok overde voornemens van verschillendepolitieke partijen nog meer te bezuinigen op defensie.Wanne... Lees verder


13 augustus 2012

Bijeenkomsten voor leden bij de Regionale Brandweer Zuid-Limburg

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom de onderhandelingen over de urenweging en het sociaal plan willen Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak en CMHF, leden en niet-leden informeren over hun visie op deze dossiers. Dit alles in he... Lees verder


13 augustus 2012

Hillen tegen meer bezuinigingen op defensie

waarschuwt dat de veiligheid in het geding komt als politieke partijen nog meer willen bezuinigen op defensie.We zitten rock-bottom, we zijn maximaal uitgeknepen. Nu verder bezuinigen houdt in dat we ledematen van het lichaam gaan snijden,... Lees verder


7 augustus 2012

Onderzoek naar CBR-pensioenen afgerond

Onderzoek naar CBR-pensioenen afgerondVandaag zijn de resultaten gepubliceerd van het onderzoek met forensisch karakter (toedrachtonderzoek) dat forensisch accountant Integis heeft verricht naar de in- en externe geldstromen van de Stichti... Lees verder


7 augustus 2012

CBR - nieuws

Onderzoek naar CBR-pensioenen afgerondVandaag zijn de resultaten gepubliceerd van het onderzoek met forensisch karakter (toedrachtonderzoek) dat forensisch accountant Integis heeft verricht naar de in- en externe geldstromen van de Stichti... Lees verder


25 juli 2012

Kwaliteitsagenda: Profiteren van generatieverschillen

Hoe kijken ouderen naar jongeren en wat vinden jongeren van ouderen? Hoe kunnen ze met elkaar omgaan en van elkaar leren? Om dit te ontdekken organiseren de sociale partners gezamenlijk, in het kader van de Kwaliteitsagenda Rijk, op 5 sept... Lees verder


20 juli 2012

Onderteken de petitie voor cao KPN

De kaderleden van alle bonden bij KPN vinden het opschorten van het cao-overleg meer dan terecht. Er is ongeloof en onbegrip dat een bedrijf als KPN, dat nog steeds een meer dan goed renderend bedrijf is, de werknemers wil afschepen met ee... Lees verder


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: