Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

13 september 2012

Verkiezingen en Kunduz-akkoord

[caption id="attachment_5532" align="alignleft" width="150"] Foto: Spits Nieuws[/caption]De vijf partijen die het Kunduz-akkoord hebben gesloten, hebben door de verkiezingen van 12 september jl. de meerderheid in de Tweede Kamer verloren. ... Lees verder


12 september 2012

MHP in actie tegen forensentaks

Samen met andere organisaties zet MHP de aanval in tegen de forensentaks, zo meldt de Telegraaf.Lees verder


12 september 2012

Rijksambtenaar speelbal van politiek

Na maanden onderhandelen over een nieuw Sociaal Flankerend Beleid (SFB) weigert minister Spies haar handtekening te zetten. Tot zij dat wel doet, hebben CMHF en de andere bonden het overleg met alle werkgevers binnen de sector Rijk opgesch... Lees verder


12 september 2012

Open brief aan politiek: Gouden bergen, grotere klassen

Van welke partij de nieuwe minister van Onderwijs ook is, in het verkiezingsprogramma van die partij staat dat onderwijs hoge prioriteit heeft. Alle partijprogrammas bevatten mooie woorden over het belang van onderwijs voor onze jeugd. Kij... Lees verder


12 september 2012

Rijksambtenaar speelbal van politiek

Na maanden onderhandelen over een nieuw Sociaal Flankerend Beleid (SFB) weigert minister Spies haar handtekening te zetten. Tot zij dat wel doet, hebben de CMHF en de andere bonden het overleg met alle werkgevers binnen de sector Rijk opge... Lees verder


11 september 2012

Onderhandelaarsakkoord Gelders Sociaal Plan

Bonden en werkgevers hebbeneen akkoord bereiktover een sociaal planvoor medewerkers van gemeenten en milieudiensten in Gelderland en van de Provincie Gelderland die overgaan naar de Regionale UitvoeringsdienstenIn Gelderland is sprake van ... Lees verder


10 september 2012

CMHF tevreden met nieuw beleid tegen agressie in ziekenhuizen

De CMHF (Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen) is tevreden met nieuwe maatregelen van minister Opstelten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie die het mogelijk maken aangifte tegen agressie in ziekenhuizen te doen onde... Lees verder


10 september 2012

KPN-medewerkers overhandigen petitie

CNV, FNV, Qlix en VPPhebben vandaag een petitie overhandigd aan de KPN-top. De bonden vragen namens het personeel om een langetermijnstrategie, meer waardering, een beter sociaal plan en een structurele loonsverhoging over 2012. 3625 KPN' ... Lees verder


7 september 2012

Verkiezingsprogrammas 2012: weeralarm voor ambtenaren

De gezamenlijke Ondernemingsraden bij het Rijk organiseerden met het CAOP eind augustus een debat met politici met als titel 'Code oranje: nieuwe bezuinigingen op de ambtelijke dienst. Bedreiging of kans?'Vertegenwoordigers van de politiek... Lees verder


7 september 2012

Op naar een Nationaal Akkoord voor geweldig onderwijs

Op naar een Nationaal Akkoord voor geweldig onderwijsRuim honderd vertegenwoordigers uit het onderwijsveld vullen dinsdagmiddag 4 september de hal van het CAOP. Daar vindt het door de Stichting van het Onderwijs georganiseerde Nationale On... Lees verder


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: