Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Ledenservice

Ledenservice

De CMHF biedt haar verenigingen diverse diensten aan. Verenigingen kunnen zelf kiezen welke dienst zij afnemen. Zo heeft de CMHF bij DAS de uitvoering van haar rechtsbijstandreglement ondergebracht, bij OHRA een collectief verzekeringspakket afgesloten en kunnen CMHF-leden via Loyalis sparen voor hun Levensloop. Meer weten over de diensten van de aanbieders? Klik dan op een van de onderstaande logo's.

Wijzigingen

Zijn er wijzigingen in uw gegevens waarvan u ons op de hoogte moet brengen? Doe dit dan met behulp van het wijzigingsformulier. Informatie over de CMHF Wilt u meer informatie over de CMHF? Vul het contactformulier in.


Juridische dienstverlening

Neemt uw vereniging juridische bijstand via de CMHF af en heeft u een juridisch probleem? Vul dan ons digitale intakeformulier in. Zo kunnen wij u snel helpen.


Tweedaagse trainingen

Regelmatig (1 tot 2 maal per jaar) vinden er tweedaagse kadertrainingen plaats. In de Training OR-werk in verandering 2.0 staat de verbinding van het OR-lidmaatschap met het lidmaatschap van een bij de CMHF aangesloten vakorganisatie centraal en de betekenis daarvan voor de effectiviteit als vakbondslid: ambassadeur en netwerker.

De training is voor onze kaderleden (m.u.v. de reiskosten) geheel zonder kosten - incl. overnachting.

Ook dit jaar is er weer een tweedaagse OR-training ingepland. De heer Peer van Elshout van Organisatieadviseurs Elshout zal de leiding weer op zich nemen.

In de Training OR-werk in verandering 2.0 staat de verbinding van het OR-lidmaatschap met het lidmaatschap van een bij de CMHF aangesloten vakorganisatie centraal en de betekenis daarvan voor de effectiviteit als vakbondslid: ambassadeur en netwerker.

De training wordt bij voldoende deelnemers (minimaal 12 en maximaal 15) gehouden op woensdag 8 en donderdag 9 november a.s.

De training wordt ,gehouden bij Conferentiecentrum Kaap Doorn te Doorn - voor een overnachting is gezorgd.

Gezien de bepalingen in uw rechtspositieregeling t.a.v. buitengewoon verlof voor kaderactiviteiten en -cursussen, is deelname voor kaderleden verder zonder kosten (m.u.v. reiskosten). Kijkt u dit s.v.p. voor alle zekerheid zelf even na.

Meer weten?

Bel 0620534318 of mail uw vragen naar Anja van Kleffens. U kunt zich ook direct opgeven via het algemene aanmeldingsformulier.


(Kader)ledenmiddagen

Voor onze (kader)leden organiseren we enkele malen per jaar een middag met spraakmakende sprekers. Kijkt u op de agenda voor data en programma.


Deel deze pagina: