Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Ledenservice

Ledenservice

De CMHF biedt haar verenigingen diverse diensten aan. Verenigingen kunnen zelf kiezen welke dienst zij afnemen. Zo heeft de CMHF bij DAS de uitvoering van haar rechtsbijstandreglement ondergebracht, bij OHRA een collectief verzekeringspakket afgesloten en kunnen CMHF-leden via Loyalis sparen voor hun Levensloop. Meer weten over de diensten van de aanbieders? Klik dan op een van de onderstaande logo's.

Wijzigingen

Zijn er wijzigingen in uw gegevens waarvan u ons op de hoogte moet brengen? Doe dit dan met behulp van het wijzigingsformulier.


Informatie over de CMHF

Wilt u meer informatie over de CMHF? Vul het contactformulier in.

Hier vindt u onze folder: 'Welkom bij de CMHF'.


Juridische dienstverlening

Neemt uw vereniging juridische bijstand via de CMHF af en heeft u een juridisch probleem? Vul dan ons digitale intakeformulier in. Zo kunnen wij u snel helpen.


Tweedaagse OR-workshop

Vraagt u zich af hoe u uw vakvereniging het beste vertegenwoordigt in de ondernemingsraad waar u lid van bent of waarvan u overweegt lid te worden?

Dan is de nieuwe 'Tweedaagse workshop voor CMHF-OR-leden' voor u bedoeld. *)

Klik s.v.p. hier en u kunt lezen wat de workshop inhoudt.

De workshop wordt gehouden op dinsdag 19 en woensdag 20 november.


N.b. Deze tweedaagse Workshop is inmiddels volgeboekt. U kunt zich slechts nog aanmelden als 'reserve-deelnemer'.


Wilt u meedoen met de CMHF-OR-workshop?

U kunt zich opgeven d.m.v. het invullen van het algemene aanmeldingsformulier - klik s.v.p. hier.

De tweedaagse OR-workshop is inclusief overnachting en voor u geheel zonder kosten.Bent u al OR-lid? Dan zijn deze tweedaagse kadertrainingen gezien de bepalingen in uw rechtspositieregeling t.a.v. buitengewoon verlof voor kaderactiviteiten en -cursussen, over het algemeen verder zonder kosten (m.u.v. reiskosten); kijkt u dit svp even na.

Heeft u vragen? Belt u dan met secretariaat van de CMHF, Anja van Kleffens, 0703499666 (muv de woensdagen alle werkdagen op kantoor).

*) heeft u al eerder een tweedaagse training van de CMHF bijgewoond? Dan is dit geen belemmering om deze training bij te wonen.

__________________


(Kader)ledenmiddagen

Voor onze (kader)leden organiseren we enkele malen per jaar een middag met spraakmakende sprekers. Kijkt u op de agenda voor data en programma.


Deel deze pagina: