Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Ledenservice

Ledenservice

De CMHF biedt haar verenigingen diverse diensten aan. Verenigingen kunnen zelf kiezen welke dienst zij afnemen. Zo heeft de CMHF bij DAS de uitvoering van haar rechtsbijstandreglement ondergebracht, bij OHRA een collectief verzekeringspakket afgesloten en kunnen CMHF-leden via Loyalis sparen voor hun Levensloop. Meer weten over de diensten van de aanbieders? Klik dan op een van de onderstaande logo's.

Wijzigingen

Zijn er wijzigingen in uw gegevens waarvan u ons op de hoogte moet brengen? Doe dit dan met behulp van het wijzigingsformulier.


Informatie over de CMHF

Wilt u meer informatie over de CMHF? Vul het contactformulier in.


Juridische dienstverlening

Neemt uw vereniging juridische bijstand via de CMHF af en heeft u een juridisch probleem? Vul dan ons digitale intakeformulier in. Zo kunnen wij u snel helpen.


Tweedaagse trainingen

Regelmatig (1 tot 2 maal per jaar) vinden er tweedaagse kadertrainingen plaats. In de Training OR-werk in verandering 2.0 staat de verbinding van het OR-lidmaatschap met het lidmaatschap van een bij de CMHF aangesloten vakorganisatie centraal en de betekenis daarvan voor de effectiviteit als vakbondslid: ambassadeur en netwerker.

De training is voor onze kaderleden (m.u.v. de reiskosten) geheel zonder kosten - incl. overnachting.

Voor dit jaar staat er nog geen tweedaagse OR-training ingepland.

Meer weten?

Bel 0703499666 of mail uw vragen naar Anja van Kleffens.


(Kader)ledenmiddagen

Voor onze (kader)leden organiseren we enkele malen per jaar een middag met spraakmakende sprekers. Kijkt u op de agenda voor data en programma.


Deel deze pagina: