Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Ledenservice

Ledenservice

De CMHF biedt haar verenigingen diverse diensten aan. Verenigingen kunnen zelf kiezen welke dienst zij afnemen. Zo heeft de CMHF bij DAS de uitvoering van haar rechtsbijstandreglement ondergebracht en bij OHRA een collectief verzekeringspakket afgesloten. Meer weten over de diensten van de aanbieders? Klik dan op een van de onderstaande logo's.

Wijzigingen

Zijn er wijzigingen in uw gegevens waarvan u ons op de hoogte moet brengen? Doe dit dan met behulp van het wijzigingsformulier.


Informatie over de CMHF

Wilt u meer informatie over de CMHF? Vul het contactformulier in.

Hier vindt u onze folder: 'Welkom bij de CMHF'.


Juridische dienstverlening

Neemt uw vereniging juridische bijstand via de CMHF af en heeft u een juridisch probleem? Vul dan ons digitale intakeformulier in. Zo kunnen wij u snel helpen.


Tweedaagse OR-workshop *)

Vraagt u zich af hoe u uw vakvereniging het beste vertegenwoordigt in de ondernemingsraad waar u lid van bent of waarvan u overweegt lid te worden?

Dan is de nieuwe 'Tweedaagse workshop voor CMHF-OR-leden' voor u bedoeld. **)

Klik s.v.p. hier en u kunt lezen wat de workshop inhoudt.

Wilt u meedoen met de CMHF-OR-workshop?

U kunt zich opgeven d.m.v. het invullen van het algemene aanmeldingsformulier - klik s.v.p. hier.

De tweedaagse OR-workshop is inclusief overnachting en voor u geheel zonder kosten.Bent u al OR-lid? Dan zijn deze tweedaagse kadertrainingen gezien de bepalingen in uw rechtspositieregeling t.a.v. buitengewoon verlof voor kaderactiviteiten en -cursussen, over het algemeen verder zonder kosten (m.u.v. reiskosten); kijkt u dit s.v.p. even na.

Heeft u vragen? Belt u dan met secretariaat van de CMHF, Anja van Kleffens, 0703499666 (muv de dinsdagen alle werkdagen op kantoor).


*) Door de huidige corona-maatregelen vinden er momenteel geen Tweedaagse OR-workshops plaats. Zodra er meer zicht is op een planning leest u dit hier.


**) Heeft u al eerder een tweedaagse training van de CMHF bijgewoond? Dan is dit geen belemmering om deze training bij te wonen.

__________________


(Kader)ledenmiddagen *)

Voor onze (kader)leden organiseren we enkele malen per jaar een middag met spraakmakende sprekers. Kijkt u op de agenda voor data en programma.

*) Door de huidige corona-maatregelen vinden er geen (Kader)ledenmiddagen plaats. Zodra er meer zicht is op een planning leest u dit hier.Deel deze pagina: