Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

OHRA

Als lid van de CMHF profiteert u van allerlei kortingen op producten van OHRA, zoals op:


Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat. Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van CMHF profiteert van allerlei extra's bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 16,5% voor aanvullende verzekeringen. Maar, belangrijker, je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Maar ook als je eigenlijk nooit echt ziek bent, profiteer je van je zorgverzekering. Want ook dán heeft OHRA oog voor jou. Het gaat namelijk niet alleen om je lichamelijke gezondheid, maar om je vitaliteit.

Check! De meerwaarde van de collectieve zorgverzekering van OHRA:Standaard-voordelen.pdf

Het hele gezin profiteert mee

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen.

Ben je al collectief verzekerd bij OHRA?

Dan heb je op 12 november een verlengingsvoorstel gekregen van OHRA. Is het voorstel naar je zin en wil je niets veranderen aan je verzekering? Dan hoef je niks te doen. Je blijft gewoon collectief verzekerd als lid van CMHF. Wil je wel iets wijzigen? Bijvoorbeeld je dekking of wil je je gezin meeverzekeren? Dan doe je dat heel eenvoudig online in Mijn OHRA Zorgverzekering. Je aangepaste OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2023!

  • Naar Mijn OHRA Zorgverzekering
  • Meer weten of je OHRA Zorgverzekering direct collectief afsluiten?
  • Lees alles over de collectieve zorgverzekering van OHRA via CMHF en jouw collectieve meerwaarde. Of sluit 'm gelijk af.
  • Je nieuwe OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2023! Goed om te weten: OHRA zegt je huidige zorgverzekering voor je op. Lekker makkelijk toch?
  • Meer informatie of direct afsluiten

Uw waardevolle spullen ook buitenshuis goed verzekerd

Uw iPad, mobiele telefoon, videocamera en dergelijke zijn buitenshuis niet verzekerd op de OHRA inboedelverzekering. Bij schade of diefstal levert dit teleurstelling op. Met de nieuwe module buiten het huis verzekert u uw waardevolle spullen ook buitenshuis goed. De module buiten het huis kunt u alleen in combinatie met een OHRA Inboedelverzekering afsluiten. Heeft u al een inboedelverzekering bij OHRA, dan kunt u de module aanvullend afsluiten. Profiteer van meer collectief voordeel op uw inboedelverzekering en bereken uw premie op de speciale pagina voor uw vereniging en stap over naar OHRA. Zo maakt u direct gebruik van deze voordelen via CMHF! Hier vindt u ook de voorwaarden.


Verzekering van medische kosten tijdens je vakantie

De vakantietijd breekt weer aan. Goed om na te denken of het nodig is, je tijdens de vakantie aanvullend te verzekeren. In ieder geval is het goed om te checken of je eventuele kosten voor medische zorg in het buitenland voldoende gedekt zijn.


Wat vergoedt de basisverzekering in het buitenland?
Heb je tijdens je verblijf in het buitenland medische spoedeisende zorg nodig? Dan vergoedt de basisverzekering de kosten. Hierbij geldt het tarief dat in Nederland gebruikelijk is. Dit is niet altijd genoeg om de hele rekening te kunnen betalen. In veel landen is de zorg duurder dan in Nederland. Is dat het geval, dan moet je de extra kosten zelf betalen.

Krijg je van je buitenlandse arts medicijnen met een werkzame stof die in Nederland niet is geregistreerd? Dan vergoedt je zorgverzekering deze medicijnen niet. De kosten worden wel vergoed door de reisverzekering, als je hierbij de medische kosten hebt meeverzekerd.

Aanvullende zorgverzekering

Als je bij OHRA een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, dan heb je bij spoedeisende medische hulp in ieder geval recht op een volledige vergoeding (wereldwijd) op basis van de werkelijke kosten van de behandeling.

Europese gezondheidspas (EHIC)

Met de European Health Insurance Card (EHIC) heb je recht op dringende medische zorg in de deelnemende landen. Je krijgt een vergoeding volgens de sociale ziektekostenverzekering van het land waar je bent. Als de buitenlandse zorgverlener jouw EHIC accepteert, dan hoef je geen geld voor te schieten. Deze, op jouw naam gestelde pas, is geldig in een groot aantal Europese landen en in Australië. Je kunt de EHIC aanvragen via www.ehic.nl. Wanneer je deze pas al hebt, is het goed om de geldigheidsdatum te controleren.

Verbeterde OHRA Reisverzekering

OHRA heeft samen met haar klanten de doorlopende reisverzekering verbeterd. De OHRA Doorlopende Reisverzekering is eenvoudiger dan voorheen en volledig zelf samen te stellen. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Bovendien krijgt je vijf procent collectiviteitskorting.

Meer informatie?

Ga naar de speciale pagina.Meer informatie

Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website van OHRA bij de veel gestelde vragen.

Deel deze pagina: