Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Lagere Overheden

5 februari 2019

Geen akkoord cao Provincies 2019-2010

Helaas is er gisterenavond geen akkoord gesloten over de cao provincies 2019-2020. De bereidheid van de werkgevers om te bewegen op het loon bleek uiteindelijk te minimaal; 0,25% extra over de totale looptijd van 2 jaar. We blijven dus steken op 6% over een looptijd van 24 maanden (3,5 % op 1/1/2019 en 2,5% op 1/1/2020). De inflatie zal dit jaar oplopen naar (gemiddeld) 2.5% en voor ambtenaren zal dit nog wat hoger zijn gezien de stijging van de pensioenpremie. Daarnaast hebben we nog de nodige achterstand in te halen ten aanzien van de ...   Lees verder


Links

en andere interessante zakenLeerplatform A&O ProvinciE-learning vernieuwd

Leren was nog nooit zo gemakkelijk!

Het leerplatform van A&O ProvinciE-learning is vernieuwd en maakt het leren voor jou als provinciemedewerker nog eenvoudiger!

Het platform is in een compleet nieuw jasje gestoken en biedt door zijn aangepaste indeling, aantrekkelijke vormgeving en het gebruik van pictogrammen, nu een nog duidelijker overzicht van alle cursussen, webinars en essentials die je kunt volgen. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld een korte toelichting, de duur en de moeilijkheidsgraad van de cursussen en of je een certificaat kunt behalen. De filterfunctie zorgt ervoor dat je nog sneller een cursus vindt die bij je past.

Wil jij jezelf ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen of weggezakte kennis weer ophalen? Bekijkdan snel het gratis online aanbod van A&O ProvinciE-learning!

Als je al een account hebt, log dan hier in en profiteer direct je van de nieuwe leeromgeving. Ben jij nog niet begonnen met e-learning? Wacht dan niet langer en maakeen account aan. Leren was nog nooit zo gemakkelijk!

Bekijkhier het filmpje over het nieuwe platform.


Kom lezen en leren in de A&O ProvinciE-bieb!

Wil je bijleren en je talenten nog verder ontwikkelen? Kom dan naar de A&O ProvinciE-bieb! Een gratis online kennisbron voor provinciemedewerkers met ruim 100 e-books die je nergens anders vindt.

Het pakket bevat unieke boeken over Persoonlijke Ontwikkeling, Carrièremanagement, Communicatie & Presentatie, Management & Strategie, Office Software en overige thema's die relevant zijn voor de sector provincies. Het aanbod is breed, voor ieder wat wils!

Het is mogelijk om de e-books direct te downloaden in pdf-formaat en te lezen op elke device. Terwijl je onderweg bent of gewoon thuis op de bank, kortom wanneer het je uitkomt.

Klik hier en ervaar het zelf.


Financiële Loopbaanplanner

voor alle provinciemedewerkers

Zélf keuzes maken in je loopbaan krijgt steeds meer aandacht. Voor het maken van deze keuzes is inzicht in de financiële consequenties van groot belang. In de cao Provincies is afgesproken dat aan alle provinciemedewerkers de Financiële Loopbaanplanner ter beschikking wordt gesteld. Een gratis, online, onafhankelijk instrument, eventueel aangevuld met een workshop of een persoonlijk adviesgesprek. Daarmee krijg je helder inzicht in de huidige en toekomstige financiële situatie van je huishouden.

Lees de brochure of bekijk het filmpje voor meer informatie of meld je direct aan op de financiele loopbaanplanner.

_______________________________________________________________

A&O Provincie Academie, hét leerplatform voor provinciemedewerkers

Op de A&O Provincie Academie staan alle cursussen en trainingen die het A&O-fonds Provincies aanbiedt. Dit zijn er op dit moment ongeveer tachtig!

In de academie vind je – naast het vertrouwde aanbod van A&O ProvinciE-learning – een cursusaanbod op het gebied van 'vitaliteit en gezondheid', om te investeren in je gezondheid en veilig werken. Deze cursussen zijn, zoals je van ons gewend bent, gratis.

Ook heb je direct toegang tot de VNG Academie. Hier worden onder andere cursussen op het gebied van de omgevingswet, sociaal domein, juridische zaken, HR, transformatie, lokaal bestuur en informatiebeleid aangeboden. De cursussen die vanuit de VNG Academie worden aangeboden zijn betaalde cursussen.

Een groot, divers aanbod op één site. Ga snel naar de A&O Provincie Academie!

Nieuwsbrieven A&O-fonds

en Magazine's

Meer nieuws over:

Deel deze pagina: