Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

12 oktober 2012

Vierde Dag van de Integriteit op 8 november

Voor de (semi-)publieke sector organiseert BIOS de vierde editie van de Dag van de Integriteit. Ditmaal op donderdag 8 november in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.Op deze bijeenkomst is er aandacht voor diverse actuele onderwerpen zoals:

  • Het vierjaarlijkse integriteitsonderzoek onder Rijk, Provincies, Gemeenten en Waterschappen. Achtergrond van het initiatief en eerste uitkomsten.
  • Vertegenwoordigers van de nieuwe Adviespunt Klokkenluiders vertellen over hun toekomstige rol en wat dit gaat betekenen voor Nederland.
  • Presentatie Jaarboek Integriteit 2012. Deze uitgave van BIOS en Nyenrode, belicht integriteit vanuit verschillende invalshoeken, in een verzameling artikelen van integriteitsdeskundigen, aangevuld met interviews en praktijkvoorbeelden.
Workshops en lezingenNaast een plenaire programma kunnen deelnemers interactieve workshops en lezingen volgen. Voorbeelden van thema's zijn: de werking van meldingsprocedures, het omstreden instrument 'Integrity testing' en ethiek binnen de organisatie.Ga voor aanmelden naar:www.dagvandeintegriteit.nl.De kosten bedragen 125 euro per persoon.BIOS (Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector) is onderdeel van het CAOP uit Den Haag.Meer informatie over het programma


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: