Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

6 juni 2019

Procedure CMHF-Ledenraadpleging Pensioenakkoord

Het Centraal Bestuur van de CMHF is in een gezamenlijk bijeenkomst met de Beleidsadviescommissie op 11 juni jl. bijeen geweest om vast te leggen hoe de centrale haar leden (lees: de aangesloten verenigingen) gaat raadplegen.

Centraal bij deze raadpleging staat of de CMHF de vakcentrale VCP mandaat geeft om het bereikte akkoord verder uit te onderhandelen op het pensioenonderdeel. Hoe belangrijk de andere onderwerpen op zich ook moge zijn, de CMHF heeft zich altijd op het standpunt gesteld dat de vormgeving van het pensioencontract voor haar in de pensioendiscussie leidend is.

In een speciaal ingelaste Ledenraad, waarin alle leden van de CMHF zijn vertegenwoordigd, zal deze besluitvorming plaatsvinden. Deze Ledenraad vindt op 17 juni van 14.30 - 16.00 uur plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein. Indien u aanwezig wilt zijn dan ontvangen wij uw aanmelding o.v.v. van uw verenigingsnaam graag uiterlijk donderdag 13 juni a.s. om 16.00 uur. Uw aanmelding ontvangen wij graag op centrale@cmhf.nl

Ter toelichting op het akkoord vindt u hier een aantal Q&A aan, zoals die door de VCP zijn opgesteld.


--------

Photo by Element5 Digital on Unsplash


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: