Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

OHRA Zorgverzekering

Als CMHF-lid krijgt u bij OHRA 9% korting

U weet wat u wel en niet zoekt in uw zorgverzekering. Daarom wilt u zelf kiezen wat u precies verzekert. Zo heeft u een verzekering waar u echt iets aan heeft. En sluit u uw zorgverzekering collectief af, dan krijgt u 9 % korting op de OHRA Zorgverzekering.

Zelf regelen, wel zo makkelijk

Bij OHRA regelt u veel zelf. Dat kan met Mijn OHRA Zorgverzekering; uw eigen online polismap. Hiermee heeft u altijd een helder overzicht van uw verzekeringen, uw zorgkosten, vergoedingen en meer. Wilt u snel weten of u recht heeft op een bepaalde vergoeding? De OHRA Vergoedingenwijzer geeft direct duidelijkheid. Met een klik heeft u antwoord op vragen als: Wat krijg ik vergoed en wat niet? Heb ik een eigen risico of een eigen bijdrage? Bij welke zorgverlener kan ik terecht?

Meestal wordt de rekening van uw zorgverlener rechtstreeks naar OHRA gestuurd. Heeft u toch een rekening ontvangen? Met de OHRA-app declareert u die heel eenvoudig met uw mobiel. Als lid van CMHF profiteert u van 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Uit onderzoek van OHRA blijkt dat klanten dringend behoefte hebben aan direct inzicht hun zorgverzekering. De nieuwe kabinetsplannen vergroten die behoefte alleen maar. OHRA belooft dat klanten altijd direct weten waar ze aan toe zijn. Op www.ohra.nl/zorg kunnen klanten eenvoudig het juiste pakket kiezen en zien wat de zorgverzekering vergoedt. Door digitaal declareren, worden gemaakte kosten snel vergoed. Een zorgverzekering van OHRA voorkomt verrassingen achteraf.

Bent u als lid van de CMHF of een bij de CMHF aangesloten vereniging nog niet verzekerd bij OHRA, dan adviseren wij u het aanbod van uw huidige verzekeraar te vergelijken met de premies en vergoedingen op onze website. De OHRA Zorgverzekering vraagt u online aan via de speciale internetpagina voor uw vereniging.

Gaat u binnenkort naar het buitenland op vakantie? Vraag dan de Europese gezondheidskaart aan. Daarmee kunt u alle noodzakelijke medische zorg krijgen tijdens uw vakantie in het buitenland. Denk aan een ziekenhuisopname, medicijnen en vervoer per helikopter of ambulance. Uw zorgverzekering vergoedt meestal niet alles, dus een reisverzekering is onmisbaar. U hoeft de European Health Insurance Card alleen in het buitenland bij u te hebben. De kaart geeft u geen recht om naar het buitenland te reizen voor een medische behandeling. Na het aanvragen van de kaart heeft u hem binnen vier werkdagen in huis; hij is een jaar geldig.

Deel deze pagina: