Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Samenwerking

VCP, SER en StAr

De CMHF is aangesloten bij de VCP, Vakcentrale voor Professionals. De VCP is, na FNV en CNV, de derde Nederlandse vakcentrale. Vakcentrales zijn gesprekspartner van het kabinet. CMHF-standpunten klinken via de VCP door in het voorjaars- en najaarsoverleg met het kabinet over sociaal-economisch beleid en in samenwerkingsverbanden tussen centrale werknemers- en werkgeversorganisaties: de Sociaal-Economische Raad en de Stichting van de Arbeid.

Op de website van de VCP vindt u het laatste nieuws

Op 25 november 2019 heeft de VCP een nieuwe website gelanceerd: Overzichtelijk, goed te raadplegen, per onderwerp meer overzicht, laatste nieuws goed terug te vinden, onder Actueel alle nieuwsfeiten en activiteiten van de VCP, enz. enz. Neemt u ook een kijkje? Klik hier.

VCP Nieuwsbrief

De VCP brengt regelmatig een nieuwsbrief uit met informatie.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de VCP-Nieuwsbrief.


VCP Pensioennieuwsbrief

19-07-2019, De VCP brengt de komende tijd speciale pensioennieuwsbrieven uit, waarin zij informatie geven over de uitwerking van het pensioenakkoord.

Via de VCP website/ dossier Pensioenen kunt u deze nalezen.


Partners VCP

De CMHF is vertegenwoordigd in het bestuur van de VCP en in diverse beleidscommissies. Ook is de VCP aangesloten bij het Europees Verbond van Vakverenigingen (EVV) en daarbinnen Eurocadres voor middenkader en hoger personeel in Europa. Net als de CMHF is ook de VCP een vereniging van verenigingen.

Lees de Eurocadres-brochure over hoger personeel in Europa

Welke organisaties zijn bij de VCP aangesloten? Klik hier

Deel deze pagina: