Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

28 juli 2021

Webinar VCP YP: Hybride werken en jongeren

Ben jij een Young Professional en ben je benieuwd naar de 'future of work'? Wat betekent hybride werken voor Young Professionals en hoe kan je je stem laten horen? Op 15 september houdt VCP Young Professionals hierover een webinar. Schrijf je nu in!

Sinds de coronacrisis wordt er veel meer thuisgewerkt. Wat betekent dit voor de toekomst en waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de voor- en nadelen van thuiswerken en hoe ga je daarmee om? Tijdens het VCP YP event gaan we dieper in op deze vragen. Noteer daarom woensdag 15 september in je agenda en meld je aan! Er zijn diverse sprekers en ruimte om ervaringen te delen. Deelname is gratis.

Datum:

Woensdag 15 september 2021, 17.00 – 18.00 uur

Sprekers:

Caline Horvath, na afronding van haar master Arbeis-, Organisatie- en Gezondheidspychologie in Nijmegen vervult Caline diverse functies als HR professional. Daarnaast is ze actief als sectiebestuurslid Arbeid & Organisatie bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) die recent een op wetenschap en praktijk gebaseerde paper heeft uitgebracht over Effectief Leiderschap tijdens covid-19 en daarna. Ze zal meer vertellen over wat er vanuit de psychologie bekend is over jongeren en hybride werken; wat vinden jongeren belangrijk? Hoe richt je hybride werken gezond in voor jezelf? Wat kan je van je leidinggevende vragen?

Jessica White & Moniek Schoenmakers (bestuur Jong Rabo), Jong Rabo is al vroegtijdig betrokken geweest bij hoe de nieuwe manier van werken wordt ingevuld. Rabo@Anywhere wordt dit binnen Rabobank genoemd. Als jongerenorganisatie van de Rabobank hebben ze een serieuze stem verkregen in het proces waarin uiteindelijke wensen van de jonge medewerkers zijn gehoord. Ze vertellen over hun plan van aanpak, hoe ze invloed aan de hoogste tafel hebben uitgeoefend en input hebben opgehaald bij jonge medewerkers. De uitkomsten en de 'future of work' van Rabobank worden gedeeld.

Aanmelden:

Stuur een mail naar: info@vcpyp.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Uiterlijk een dag voor het webinar sturen we je een link om deel te nemen. Meer informatie over VCP YP: www.vcp.nl/yp.

VCP YP: het geluid van de toekomstNieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: