Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

3 februari 2021

Stichting Pensioenlab Webinars: 'Nu iets doen voor je pensioen

Veel jongeren zijn bekend met de kreet "Nu iets doen voor je pensioen!", maar ja wát doe je dan? Of je nou je eerste contract getekend hebt of aan gezinsuitbreiding denkt, alles heeft direct invloed op jouw financiële toekomst.

Wil je weten hoe je er later warmpjes en stressloos bij kan zitten? Wil jij meer grip hebben op jouw financiële toekomst?

Neem dan deel aan onze Webinars! Wij vertellen over de mogelijkheden die er zijn binnen het huidige pensioenstelsel en wat dat voor invloed dat kan hebben op jouw financiële toekomst.

Meld je aan via deze link.

_______________________________________________________________________________________________________________________________


IETS OVER HET PENSIOENLAB

Omdat pensioen helemaal niet saai hoeft te zijn.

Stichting PensioenLab is opgericht in 2014 door de jongerenvakbonden CNV Jongeren, FNV Jong en VCP Young Professionals met als doel de belangen te behartigen van jongeren in de pensioendiscussie. Wij zorgen ervoor dat jongeren meepraten en meebeslissen over pensioen en de toekomst van het pensioenstelsel.

Stichting PensioenLab brengt jongeren samen, zodat ze tot een visie over pensioenen kunnen komen en een stem kunnen laten horen in de pensioendiscussie. Ook ambieert de stichting verjonging van de pensioenfondsbesturen en verantwoordingsorganen.


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: