Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

25 juli 2022

Save the date: 3 november 2022 - CMHF/ABP-symposium Duurzame kansen voor ons pensioen - met programma

Op 3 november 2022 organiseert de ambtenarencentrale CMHF samen met ABP het symposium: Duurzame kansen voor ons pensioen.

De pensioenfondsen beheren gezamenlijk meer dan 1600 miljard euro. De maatschappelijke druk om te verduurzamen is groot. De beleggingen in pensioenen worden steeds duurzamer en de meeste pensioenfondsen onderschrijven de klimaatdoelstellingen van Parijs. Gaat het streven naar verduurzamen hand in hand met het behalen van een goed rendement? En wat kunnen pensioenfondsen als investeerder nog meer doen om duurzaamheid te stimuleren?

Waarom dit symposium?

Om de wereld te verduurzamen, zijn we afhankelijk van innovatie. Pensioenfondsen kunnen deze innovatie stimuleren. Op 3 november gaan we met elkaar in gesprek over de innovatieve ontwikkelingen die interessant zijn voor pensioenfondsen. Inspirerende sprekers delen hun visie en ervaringen op het terrein van leven, natuur en wonen.

TU Delft
Als locatie hebben we de vernieuwende omgeving van TU Delft gekozen, een broedplek van innovatie. Reserveer alvast 3 november vanaf 12 uur in uw agenda.


Aanmelden en conceptprogramma: Klik hier.

Afbeelding van Sarah Richter via Pixabay


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: