Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

30 mei 2022

Groot succes CMHF-kandidaten bij OR-verkiezingen Ministerie van Financiën

Op 20 mei 2022 zijn de 3-jaarlijkse verkiezingen voor de diverse OR-en bij het Ministerie van Financiën afgesloten. Hoewel nog niet alle uitslagen definitief zijn is nu al duidelijk dat de verkiezingen een groot succes voor de CMHF zijn geworden met 21 gekozen kandidaten, allen lid van de VHMF of VVDI.

De CMHF is vertegenwoordigd bij onder andere alle uitvoerende Primair Proces directies, de FIOD en vaktechnische directies. Dit resultaat past zeer goed bij de CMHF, die opkomt voor alle ambtenaren die vanuit het vak hun professie uitoefenen. Dat dit door de medewerkers van het Ministerie van Financiën wordt herkend blijkt wel uit de resultaten, waarbij regelmatig het hoogste aantal stemmen op een CMHF-kandidaat werd uitgebracht, veel meer dan op basis van ledenaantallen verwacht mocht worden.

Dennis Baegen, vice-voorzitter van de VHMF en landelijk coördinator binnen de CMHF-sectie Ministerie van Financiën: "Ik feliciteer alle kandidaten met het nieuwe mandaat, en wens ze veel succes met hun opdracht om met tegenspraak en in samenspraak de belangen van alle medewerkers te behartigen."Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: