Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Waarom lid worden?

Het lidmaatschap van CMHF kent vele voordelen. Hieronder treft u een overzicht van vragen en antwoorden over het lidmaatschap van de CMHF. Klik hier om u direct aan te melden als lid van de CMHF

Hoe word ik lid van de CMHF?

Via uw lidmaatschap van een de aangesloten verenigingen bent u automatisch lid van de CMHF. Uitsluitend in geval u op basis van uw functie niet kunt worden doorgeleid naar een van de aangesloten verenigingen, kunt u individueel lid van de CMHF worden.

Kan mijn vereniging de CMHF-wervingsbrochure gebruiken?

Jazeker, via het secretariaat van de CMHF kunnen de aangesloten verenigingen gratis brochures bestellen. Daarnaast kunnen verenigingen tegen een vergoeding de brochure op maat laten maken door het invoegen van een bijpassende flyer. Die flyer is gericht op de eigenheid van uw vereniging. De CMHF zorgt voor opmaak en productie, uiteraard in samenspraak met u.

Kan ik via de CMHF korting krijgen op mijn ziektekosten- en overige verzekeringen?

Ja, dat kan! De CMHF sluit elk jaar een collectieve ziektekostenverzekering af met OHRA. Daarmee kunt u profiteren van verschillende premiekortingen en een hogere pakketkorting naarmate u meer verzekeringen bij OHRA afsluit. Op de speciale internetpagina voor uw vereniging vindt u specifieke informatie over deze collectieve regeling voor de ziektekosten- en overige verzekeringen alsmede over het overstappen.

Wanneer zijn de ledenvergaderingen van de CMHF?

De ledenvergaderingen worden in principe tweemaal per jaar gehouden. Kijk voor de juiste data bij het onderdeel Over de CMHF op deze website.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Indien u lid bent van een van de CMHF-verenigingen dient u uw lidmaatschap bij uw vereniging op te zeggen. Bent u individueel lid van de CMHF dan dient u voor 1 januari van enig jaar op te zeggen; opzegging gaat dan in op 1 januari van het opvolgende jaar.

Deel deze pagina: