Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

19 september 2018

Pensioenlab op zoek naar nieuwe lichting jongeren 2018/2019

Pensioenlab op zoek naar nieuwe lichting jongeren 2018/2019.
Meld je nu aan!

Wil jij de stem van je leeftijdsgenoten vertegenwoordigen in de pensioendiscussie? Ben jij geïnteresseerd in pensioenen, niet ouder dan 35 jaar en van oktober 2018 tot mei 2019 beschikbaar om betrokken te worden bij het onderwerp en je te mengen in de pensioendiscussie? Wil jij je verdiepen in een pensioenonderwerp en bijdragen aan verbetering? Aanmelden voor het PensioenLab kan weer! Meld je dus snel aan via www.pensioenlab.nl/aanmelden of door te mailen aan aanmelden@pensioenlab.nl!

Wat is Pensioenlab? In mei 2014 hebben de jongeren van VCP, FNV en CNV en de Stichting Pensioenlab opgericht. Onderdeel van de Stichting is het PensioenLab. Het PensioenLab bestaat uit ongeveer vijftig jongeren (tot en met 35 jaar) die nadenken over allerlei aspecten die met pensioen te maken hebben: diversiteit, communicatie vanuit de pensioenfondsen, solidariteit, de toekomst van het stelsel, keuzevrijheid etc. Het wordt alweer de zevende keer dat er een groep van ruim vijftig enthousiaste jongeren gaat nadenken over ons pensioenstelsel.

De CMHF maakt deel uit van de VCP en roept jongeren op zich aan te melden want pensioen bouw je nù op en het gaat dus ook over jouw pensioen! Wil je meer weten? Ga naar de website van het pensioenlab. LET OP: je kunt je aanmelden tot 28 oktober a.s.!


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: