Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

21 oktober 2020

Onafhankelijke Commissie integriteit Financiën biedt alle medewerkers luisterend oor

Met ingang van 1 augustus 2020 is de Onafhankelijke Commissie Integriteit Financiën (CiF) ingesteld. De CMHF is nauw betrokken geweest bij de instelling van deze Commissie, en is dan ook tevreden dat deze Commissie nu voor alle medewerkers van het Ministerie een onafhankelijk luisterend oor is. De betrokkenheid van de CMHF richt zich zowel op de evaluatie van de tijdelijke voorganger van deze Commissie als de huidige taakstelling, positie, opdracht én personele bezetting.

CiF bestaat uit drie onafhankelijke leden die niet werkzaam zijn voor het ministerie van Financiën. De leden zijn ingesteld met draagvlak van de medezeggenschap en de Samenwerkende Centrales van Overheidspersoneel. CiF valt onder de verantwoording van de secretaris-generaal van het ministerie van Financiën en is ingesteld voor de duur van vier jaar. Wij hebben veel vertrouwen in mevrouw Eijsink en de heren Schnabel en Van der Wal en wensen hun veel succes toe.

De medewerkers van het Ministerie roepen wij nadrukkelijk op om gebruik te maken van deze commissie via commissieintegriteitfinancien@rijksoverheid.nl


Voor aanvullende informatie over deze Commissie:

klik hier voor Achtergrondinformatie - De onafhankelijke Commissie integriteit Financiën

en

klik hier voor publicatie Staatscourant Instellingbesluit onafhankelijke Commissie integriteit Financiën


Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: