Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

28 september 2020

Marc de Natris interim-voorzitter CMHF

Marc de Natris benoemd als interim-voorzitter CMHF

Na het onverwachte vertrek van Rob Hunnego als voorzitter van de CMHF is het bestuur van de CMHF verheugd te kunnen melden dat Marc de Natris per 21 september jl. het interim-voorzitterschap van de CMHF zal vervullen. De Natris is geen onbekende voor de CMHF. Hij maakte , als voorzitter van de KVMO (Koninklijke Vereniging van Marineofficieren), jarenlang deel uit van het Centraal Bestuur. Sinds enkele maanden is de Natris met pensioen en is hij bereidt gevonden de CMHF tijdelijk als voorzitter te leiden.

De Natris zal zich samen met de overige bestuursleden in een tijd van veranderende belangen, bezig houden met de toekomst en richting van de CMHF. Tevens zal onder zijn leiding het functieprofiel voor de nieuwe voorzitter vastgesteld worden. Verenigingsinhoudelijke keuzes zullen aan de opvolger van De Natris zijn. De CMHF streeft er naar om per 1 februari 2021 een nieuwe voorzitter CMHF te kunnen benoemen.

Het bestuur en de leden van de CMHF wensen Marc de Natris veel plezier en succes in zijn nieuwe rol als interim-voorzitter CMHF.

De Natris zal naast zijn CMHF functie ook deel uit maken van het algemeen bestuur van de VCP.


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: