Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

24 september 2018

Koninklijke onderscheiding voor drs. T.G.D. Steenbeek

De heer drs. T.G.D. (Teun) Steenbeek (70) ontving vrijdag 21 september 2018 uit handen van burgemeester mr.drs. J.W.E. Spies de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens de vergadering van het Centraal Bestuur CMHFwaarin afscheid genomen wordt van vertrekkende bestuursleden.

De heer Steenbeek was officier van administratie bij de Koninklijke Marine. Vanaf 1995 heeft de heer Steenbeek zich als vrijwillig bestuurder ingezet voor de Nederlandse vakbeweging in het algemeen en in het bijzonder voor de CMHF en de VCP(voorheen de MHP). Van 1995 tot 2001 was hij voorzitter van de KVMO (Koninklijke Vereniging voor Marineofficieren). Vanaf 2001 is hij penningmeester van de Vereniging van officieren en oud-officieren van de KM/Onderling Bijstand (OB). In het verleden bekleedde de heer Steenbeek ook functies bij de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht, Stichting Zorgzaam, Centrale voor Middelbaar en Hoger Personeel en Stichting Morrenfonds.

De heer Steenbeek zet zich al jaren belangeloos en gedreven in voor de medemens. In alle besturen blonk hij uit door zijn inzet, zijn dossierkennis, zijn beschikbaarheid en zijn belangstelling.


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden
Deel deze pagina: