Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

26 juni 2017

CMHF benoemt nieuwe voorzitter

Rob Hunnego is door de Algemene Ledenraad van de CMHF benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Reginald Visser op, die de CMHF 12 jaar heeft geleid.

Hunnego heeft recent zijn loopbaan bij de Koninklijke Marine beëindigd. Hij is veteraan na missies in Eritrea, Tsjaad en Afghanistan. Tussen 2009 en 2013 was Hunnego lid van het Centraal Bestuur CMHF.

Reginald Visser heeft tijdens zijn voorzitterschap de CMHF gemoderniseerd. Hij was daarnaast ook enige jaren duovoorzitter Vakcentrale voor Professionals (VCP) en lid van de SER.

"De arbeidsmarkt en de 'polder' zijn in beweging. Grote dossiers als de normalisering van de rechtspositie ambtenaren en de vernieuwing van het pensioenstelsel zullen de komende jaren de agenda bepalen", aldus Hunnego. Hij kijkt er naar uit om de CMHF door de komende jaren te leiden, ter ondersteuning van de aangesloten beroepsverenigingen en leden, en zo mogelijk verder te laten groeien.

De CMHF is de Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen en is de onafhankelijke koepel van 42 beroepsverenigingen met circa 62000 leden. De CMHF is aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.


Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Rob Hunnego, voorzitter

Mobiel: 06 83 26 33 02

Links Reginald Visser en rechts de nieuwe CMHF-voorzitter Rob Hunnego.


Nieuwscategorie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bekijk de laatste nieuwsbrief
Deel deze pagina: