Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

12 oktober 2017

Sociale partners in de sector Defensie bereiken arbeidsvoorwaarden onderhandelaarsresultaat!

Hierbij maken de Samenwerkende Centrales van Overheidspersoneel in de sector Defensie (SCO), waar alle binnen de sector Defensie actieve vakbonden bij zijn aangesloten, bekend dat op 12 oktober 2017 er (eindelijk) een onderhandelaarsresultaat is bereikt voor de sector Defensie.  Lees verder


11 oktober 2017

Ondertekening cao Rijk 2017

Partijen in het Sectoroverleg Rijk (SOR) hebben een resultaat bereikt over de cao Rijk voor dit jaar. Partijen achten het wijs dit jaar een “tussen-cao”af te sluiten met enkel een loonstijging om vervolgens de focus volledig te richten op 2018   Lees verder


10 oktober 2017

‘Vertrouwen in de toekomst’

Na lezing van het regeerakkoord ziet de CMHF, als vertegenwoordiger van de middelbare en hogere ambtenaren, dat er eindelijk weer aandacht is voor de positie van de middengroepen na jaren van achteruitgang. Deze aandacht beoordeelt zij als positief.   Lees verder


28 september 2017

(Kader)ledenmiddag over beroepsstandaarden, vakmanschap en kwaliteit van werk

Op 26 oktober a.s. organiseert de Sector Rijk van de CMHF een (kader)ledenmiddag over o.a. beroepsstandaarden, vakmanschap en kwaliteit van werk. Deze middag is niet alleen bedoeld voor de CMHF-Sector Rijk-Kaderleden, maar ook voor alle 'gewone' leden en ook voor niet-leden van de CMHF. We zien u graag 26 oktober in Den Haag om met u in gesprek te gaan.  Lees verder


27 september 2017