Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

22 februari 2012

Onderhandelingen gaan verder in reservetijd

Na een schorsing van anderhalve week zitten de politiebonden vanaf vandaag (dinsdag 21 februari) weer met topambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie aan tafel om te onderhandelen over een nieuwe politie-cao.De bonden hebbe... Lees verder


20 februari 2012

Minister biedt onderhandelingsruimte na ultimatum bonden

Minister Opstelten (V&J) biedt, naar aanleiding van het gezamenlijk ultimatum van de politievakbonden,nieuwe onderhandelingsruimte om tot een nieuwe cao politie te komen.De bewindsman gaf op 17 februari aan dat daarbij in het bijzonder naa... Lees verder


17 februari 2012